Čišćenje apartmana Zadar

Međusmjensko čišćenje apartmana

Iznajmljivanje privatnih apartmana zauzima vodeću ulogu u hrvatskom turizmu. Ukoliko ste privatni iznajmljivač, zasigurno Vam je jasno kako je čistoća jedan od pokazatelja kvalitete privatnog smještaja. Ocjena čistoće bitno utječe na pozicioniranje Vašeg smještaja na tržištu. Ukoliko ste u potrazi za međusmjenskim čišćenjem apartmana u Zadru i okolici, na pravom ste mjestu!

 

1Čišćenje apartmana

Uredan i kvalitetan smještaj i profesionalna usluga potiču goste da se vrate u objekt, te da u isti pozovu i svoje prijatelje. Zbog toga je uvijek važan prvi dojam koji gost stekne. Poslije svake smjene gostiju potrebna je detaljna provjera cijelog smještaja, što ponekad uključuje i detaljnu provjeru posuđa, čiščenje kupaonice, promjenu posteljine, čišćenje frižidera i zamrzivača, a po potrebi i drugih kuhinjskih aparata.

U prosjeku je potrebno oko 2-4 sata za detaljno čišćenje apartmana od 40-ak kvadrata. Prije početka sezone potrebno je napraviti generalno čišćenje koje uključuje i pranje cijelog posuđa i prozora te uklanjanje prašine. Uslugu čišćenja apartmana nudimo na području Zadra i okolice. Nove klijente primamo do konca ožujka, a nakon toga, zbog povećanog obujma posla, nismo u mogućnosti primati nove narudžbe.

 

2Čišćenje vila

Ukoliko imate smjene gostiju isti dan, ne preostaje Vam previše vremena za čišćenje kompletne kuće za odmor u kojoj često boravi i po 10-ak osoba. Stoga je za čišćenje kuća nakon odlaska gostiju potreban veći broj osoblja i bolja organizacija, kako bi uistinu sve bilo spremno za dolazak novih gostiju.

Vile s 3 do 4 spavaće sobe i kupaonice zahtijevaju obično oko 15 h čišćenja, a ponekad i više ukoliko se radi o modernoj novogradnji koje često imaju velik broj staklenih stijena. Obično je vrijeme do dolaska novih gostiju 4 h pa takav objekt jedna osoba ne može očistiti na vrijeme ako želi da posao bude kvalitetno obavljen.


Cijena međusmjenskog čišćenje vila i apartmana ovisi o veličini objekta, a okviran izračun troškova možete dobiti na sljedećem linku:

 

 OKVIRAN IZRAČUN


Za sve lokacije unutar 10 km od Zadra ne naplaćujemo putni trošak. U suprotnom putni trošak iznosi 2,00 kune po kilometru s time da je 20 kilometara uključeno u cijenu.
Generalno čišćenje apartmana, vila i kuća za odmor, koje je potrebno napraviti prije početka sezone, naplaćuje se 80,00 kn/h po djelatniku (uključena oprema i sredstva za čišćenje). 

Kontakt telefon Blistavi dom d.o.o. Zadar
Naručite usluge sad!+385 97 650 5988
Pošaljite nam upit
info@blistavidom.hr
Naša lokacija: Šibenska ulica 3D
23 000 Zadar
Partner banka Zagreb
Turistička zajednica Grada Zadra
Kvantum gradnja
Untitled design (53)
Servis za čišćenje Zadar
Teched savjetodavne usluge
Servis za čišćenje Zadar (3)
Eko d.o.o.
Vodoinstalacija d.o.o.
Čišćenje HAZU
Servis za čišćenje Zadarska županija (2)
Servis za čišćenje Zadarska županija (4)
Servis za čišćenje zadar (2)
Servis za čišćenje Zadar (4)
Servis za čišćenje Zadar (5)
Servis za čišćenje, Zadar
Servis za čišćenje Zadar (6)
Servis za čišćenje Zadar (7)
Servis za čišćenje Zadarska županija (3)
MB FRIGO GRUPA
Servis za čišćenje Zadarska županija (5)
Servis za čišćenje Zadarska županija (7)
Servis za čišćenje Zadarska županija
100% NAJBOLJI NEWSLETTER
Primajte naše novosti jednom mjesečno!