Čišćenje brodova

Čišćenje jahti, jedrilica, brodova...

Servis za čišćenje Blistavi dom prepoznaje nautički sektor kao granu koja ima potencijal postati ključnom prevagom hrvatskog turizma u odnosu na glavnu konkurenciju. Samim time, surađujemo s charter agencijama pružanjem kvalitetne, brze i provjerene usluge.

Strelovit razvoj nautičkog turizma nosi i određene promjene u ponašanju gostiju. Izuzetno je važno da prilikom svake smjene gostiju, brod ili jahta dočekaju goste savršeno čisti. U suprotnom, dolazi do negativnih recenzija, rušenja rejtinga kompanije i sl. Mnoge charter agencije za čišćenje jahti/jedrilica u većini slučajeva unajmljuju studentice/učenice koje posao ne mogu odraditi jednako kvalitetno kao osobe s iskustvom i stručnošću u navedenom području rada.

Naš servis za čišćenje, na području Zadra i okolice, pruža usluge kvalitetnog i jezgrovitog čišćenja jahti, jedrilica i ostalih brodova. Preko ljetne sezone, u timu imamo preko 20 zaposlenika s dokazanim znanjem i dugogodišnjim iskustvom. To dokazuje našu mogućnost odrađivanja povećanog obujma posla koji je česta pojava kod charter agencija.

Redovito čišćenje, bilo da se radi o čamcu, jedrilici, brodu ili jahti uštedjet će Vam vrijeme i novac te Vas riješiti svakodnevnih briga. Naš tim uklanja sve nečistoće kako bi boravak na brodu ili jahti bio ugodniji. Pri radu koristimo profesionalna sredstva za čišćenje koja ne oštećuju gelcoat, a posebnu pozornost pridajemo skrivenim mjestima kako zbog utjecaja soli i atmosferilija ne bi došlo do hrđanja ili drugih oštećenja. 

Usluga čišćenja brodova dijeli se na sljedeće kategorije: 

1Unutrašnje čišćenje brodova/jahti: uključuje čišćenje svih unutrašnjih površina (kuhinjski blok, dnevna soba, kupaone), brisanje prašine, usisavanje te pranje podova. Kao i kod luksuznih smještajnih objekata, za čišćenje unutrašnjosti jahte ili jedrilice koristimo najkvalitetnija sredstva i materijale. Čišćenje interijera naplaćuje se 80,00 kn po satu po djelatniku (s uključenom opremom i sredstvima visoke kvalitete).

2Vanjsko čišćenje brodova/jahti: prvi kontakt gosta s brodom događa se na brodskoj palubi. Kako bi osigurali zadovoljstvo gosta potrebno je očistiti vanjski dio broda na najbolji mogući način. Tijekom vanjskog čišćenja broda, koristimo ekološke materijale koji ne oštećuju površinu broda kao ni morsku vodu. Čišćenje vanjskih površina naplaćuje se 120,00 kn po satu po djelatniku (s uključenom opremom i sredstvima visoke kvalitete).

3Pranje i peglanje posteljine: svaka veća jahta ili jedrilica ima po nekoliko kabina. U slučaju da se plovilo iznajmljuje u turističke svrhe, bitno je redovito mijenjati i čistiti posteljinu. Naš servis za čišćenje ima veliko postrojenje s dovoljnim kapacitetom za pranje i peglanje velikog broja posteljina. Cijena pranja i peglanja posteljine iznosi 35,00 kn po gostu odnosno setu posteljine.

Neka Vaš brod/jahta uvijek blista! 😊

 

Kontakt telefon Blistavi dom d.o.o. Zadar
Naručite usluge sad!+385 97 650 5988
Pošaljite nam upit
info@blistavidom.hr
Naša lokacija: Šibenska ulica 3D
23 000 Zadar
Partner banka Zagreb
Turistička zajednica Grada Zadra
Kvantum gradnja
Untitled design (53)
Servis za čišćenje Zadar
Teched savjetodavne usluge
Servis za čišćenje Zadar (3)
Eko d.o.o.
Vodoinstalacija d.o.o.
Čišćenje HAZU
Servis za čišćenje Zadarska županija (2)
Servis za čišćenje Zadarska županija (4)
Servis za čišćenje zadar (2)
Servis za čišćenje Zadar (4)
Servis za čišćenje Zadar (5)
Servis za čišćenje, Zadar
Servis za čišćenje Zadar (6)
Servis za čišćenje Zadar (7)
Servis za čišćenje Zadarska županija (3)
MB FRIGO GRUPA
Servis za čišćenje Zadarska županija (5)
Servis za čišćenje Zadarska županija (7)
Servis za čišćenje Zadarska županija
100% NAJBOLJI NEWSLETTER
Primajte naše novosti jednom mjesečno!