Pranje i peglanje posteljine

Rastom turizma dolazi do razvoja digitalnih oblika oglašavanja. U današnje vrijeme svaki je gost u mogućnosti ostaviti javno vidljivu recenziju smještajnom objektu. U najčešće razloge negativnih recenzija spadaju nečistoća prostora te zamrljana i neispeglana posteljina.

Servis za čišćenje Blistavi dom pruža uslugu pranja, peglanja i najma posteljine za sve objekte na području Zadra i Zadarske županije. Ukoliko iznajmljujete apartmane, a zatrpani ste vlastitim poslom i nemate vremena prati i peglati posteljinu, slobodno nas kontaktirajte i uštedite sebi vrijeme, novac i energiju. 

Servis za čišćenje koji nudi sigurnost, efikasnost i povjerenje

Blistavi dom tokom ljetnih mjeseci zapošljava nekoliko radnika koji se isključivo bave pranjem i peglanjem posteljine. Posjedujemo perilice rublja visokog kapaciteta kao i nekoliko uređaja za peglanje. U svakom trenu smo u mogućnosti isporučiti velik broj opranih i ispeglanih posteljina.

Usluge pranja i peglanja posteljine za jednokrevetni set uključuju: jastučnicu, donju plahtu i prekrivač (90 X 200) te 3 ručnika (mali, srednji i veliki). Cijena po setu iznosi 35,00 kn. 

Samo pranje robe i ostale posteljine naplaćuje se 15 kuna po kilogramu, dok se pranje i peglanje naplaćuje 20 kuna po kilogramu.

1Pranje posteljine: koristimo najsuvremenije uređaje za pranje i sušenje rublja, te visokokvalitetne tekuće deterdžente. Robu preuzimamo i isporučujemo besplatno ukoliko je usluga naručena u paketu s našim uslugama čišćenja.

2Peglanje posteljine: za peglanje koristimo najsuvremeniji stroj koji vašu posteljinu ostavlja bez ikakvog nabora. Zaposlenici koji već dugi niz godina odrađuju peglanje posteljine, jamac su kvalitete i uspjeha.

3Najam posteljine: ukoliko se bavite iznajmljivanjem i imate velik broj smještajnih kapaciteta, u mogućnosti smo Vam pružiti uslugu najma posteljine. Uvijek čista i ispeglana posteljina garancija su zadovoljstva svakog gosta. 

Naš servis za čišćenje garantira Vam čistu i ispeglanu posteljinu, bez straha od zamjene s posteljinom drugih klijenata. 

Prepustite pranje i peglanje Vaše posteljine u prave ruke!😊

 

Kontakt telefon Blistavi dom d.o.o. Zadar
Naručite usluge sad!+385 91 919 0192
Pošaljite nam upit
info@blistavidom.hr
Naša lokacija: Šibenska ulica 3D
23 000 Zadar
Partner banka Zagreb
Turistička zajednica Grada Zadra
Kvantum gradnja
Untitled design (53)
Servis za čišćenje Zadar
Teched savjetodavne usluge
Servis za čišćenje Zadar (3)
Eko d.o.o.
Vodoinstalacija d.o.o.
Čišćenje HAZU
Servis za čišćenje Zadarska županija (2)
Servis za čišćenje Zadarska županija (4)
Servis za čišćenje zadar (2)
Servis za čišćenje Zadar (4)
Servis za čišćenje Zadar (5)
Servis za čišćenje, Zadar
Servis za čišćenje Zadar (6)
Servis za čišćenje Zadar (7)
Servis za čišćenje Zadarska županija (3)
MB FRIGO GRUPA
Servis za čišćenje Zadarska županija (5)
Servis za čišćenje Zadarska županija (7)
Servis za čišćenje Zadarska županija
100% NAJBOLJI NEWSLETTER
Primajte naše novosti jednom mjesečno!