Program vjernosti

Nagrađivanje vjernosti naših klijenata

Servis za čišćenje Blistavi dom d.o.o nastoji uštediti dragocjeno vrijeme, novac i energiju svim svojim klijentima. Zadovoljstvo naših korisnika dokaz je ostvarenja naše početne misije. Upravo iz tog razloga, bonusima i nagradama odlučili smo priuštiti blistavi osmijeh koji savršeno odgovara Vašem blistavom domu ili poslovnom prostoru!  

Sve narudžbe naših usluga unutar jedne kalendarske godine zbrajaju se na Vašem osobnom bodovnom računu i zajedno čine Vaš nagradni bonus.

Nagradni bonus šaljemo u obliku godišnjeg vaučera na kućnu adresu, a možete ga iskoristiti odmah po primitku za bilo koju od naših usluga. Obračun bonusa vrši se početkom sljedeće kalendarske godine, a na Vašu se adresu dostavlja tijekom siječnja. Vaučer može iskoristiti osoba na koju je kupon naslovljen ili se može pokloniti  nekom drugom. Isplata u gotovini nije moguća, a bonus ne vrijedi za online kupovinu, niti se može iskoristiti na već ugovorene kupnje. 

Postoji velika razlika između zadovoljnog i lojalnog klijenta!

 

Iznos Vaše nagrade raste u skladu s rastom Vaših ukupnih godišnjih izdataka za naše usluge. Bonus se obračunava na sljedeći način:

Ukupan iznos od   8.000,00 kuna do 14.999,99 – bonus iznosi 1% od potrošenog iznosa

Ukupan iznos od   15.000,00 kuna i više - bonus iznosi 1,5% od potrošenog iznosa

Hvala Vam na vjernosti koju nam ukazujete!😊

 

 

 

Kontakt telefon Blistavi dom d.o.o. Zadar
Naručite usluge sad!+385 97 650 5988
Pošaljite nam upit
info@blistavidom.hr
Naša lokacija: Šibenska ulica 3D
23 000 Zadar
100% NAJBOLJI NEWSLETTER
Primajte naše novosti jednom mjesečno!