Čišćenje apartmana Zadar

Međusmjensko čišćenje apartmana

Iznajmljivanje privatnih apartmana zauzima vodeću ulogu u hrvatskom turizmu. Ukoliko ste privatni iznajmljivač, zasigurno Vam je jasno kako je čistoća jedan od najvažnijih pokazatelja kvalitete. Ocjena čistoće bitno utječe na pozicioniranje apartmana na tržištu. Ukoliko ste u potrazi za tvrtkom za čišćenje apartmana u Zadarskoj županiji, na pravom ste mjestu!

 

Uredan i kvalitetan smještaj i profesionalna usluga potiču goste da se vrate u objekt, te da u isti pozovu i svoje prijatelje. Zbog toga je uvijek važan prvi dojam koji gost stekne. Prije početka sezone, preporučujemo da se odradi generalno čišćenje kako bi apartman zablistao i kako bi svako sljedeće čišćenje bilo lakše. 

Poslije svake smjene gostiju potrebno je očistiti apartman na način da se odradi čišćenje kuhinje i posuđa, pranje i poliranje kupaonice, promjena posteljine, brisanje prašine, čišćenje staklenih površina, usisavanje i mokro brisanje podova i dr.

 

1Oprema i sredstva: prilikom čišćenja iza smjene gostiju donosimo i koristimo vlastita sredstva i opremu visoke kvalitete. Na iznajmljivačima je samo da osiguraju higijenska sredstva (toaletni papir, sapun za ruke i sl.) koja ostavljamo gostima.

2Kalendar čišćenja: prije početka sezone, iznajmljivač nam šalje popis svih rezervacija koje automatski unosimo u naš kalendar čišćenja. U slučaju dodatnih promjena ili novih rezervacija, iznajmljivač ih dojavljuje našoj korisničkoj službi.

3Pranje i peglanje posteljine: za objekte u kojima pružamo uslugu čišćenja, u mogućnosti smo osigurati i uslugu pranja i peglanja posteljine. Usluga se vrši na način da se zaprljana posteljina zamijeni s čistom te se nosi na pranje i peglanje u našu praonu.


Cijena međusmjenskog čišćenje apartmana ovisi o njegovoj veličini i broju prostorija, a okviran izračun troškova možete dobiti na sljedećem linku:

 

 OKVIRAN IZRAČUN


Za sve lokacije unutar 10 km od Zadra ne naplaćujemo putni trošak. U suprotnom putni trošak iznosi 2,00 kune po kilometru s time da je 20 kilometara uključeno u cijenu.
Generalno čišćenje apartmana koje je potrebno napraviti prije početka sezone, naplaćuje se 80,00 kn/h po djelatniku (uključena oprema i sredstva za čišćenje). 

Cijena čišćenja formira se prema broju djelatnika na sljedeći način:

1 djelatnik, 1 h čišćenja = 80 kn

2 djelatnika, 1 h čišćenja = 160 kn

3 djelatnika, 1 h čišćenja = 240 kn

4 djelatnika, 1 h čišćenja = 320 kn

5 djelatnika, 1 h čišćenja = 400 kn

Napomena: U istaknutim cijenama nije uključen PDV. 

 

Kontakt telefon Blistavi dom d.o.o. Zadar
Naručite uslugu već danas!+385 97 650 5988
Pošaljite nam upit
info@blistavidom.hr
Naša lokacija: Grgura Budislavića 99
23 000 Zadar
Bure centar
Cemex
J.S. Hamilton Croatia d.o.o.
Zadarska županija
Turistička zajednica Grada Zadra
Partner banka Zagreb
Sanitet Zadar
Securitas
Untitled design (53)
Servis za čišćenje Zadar
Teched savjetodavne usluge
Kvantum gradnja
Servis za čišćenje Zadar (3)
Eko d.o.o.
Vodoinstalacija d.o.o.
Čišćenje HAZU
Servis za čišćenje Zadarska županija (2)
Servis za čišćenje Zadarska županija (4)
Servis za čišćenje zadar (2)
Servis za čišćenje Zadar (4)
Servis za čišćenje Zadar (5)
Servis za čišćenje, Zadar
Servis za čišćenje Zadar (6)
Servis za čišćenje Zadar (7)
Servis za čišćenje Zadarska županija (3)
MB FRIGO GRUPA
Servis za čišćenje Zadarska županija (5)
Servis za čišćenje Zadarska županija (7)
Servis za čišćenje Zadarska županija
100% NAJBOLJI NEWSLETTER
Primajte naše novosti jednom mjesečno!