Ova web stranica u vlasništvu je servisa za čišćenje Blistavi dom d.o.o.. Ako koristite ovu web stranicu, prihvaćate uvjete i odredbe navedene u nastavku. Servis za čišćenje Blistavi dom ima svoj ured u Šibenskoj 3d, 23000 Zadar, Hrvatska.

Ova web stranica opisuje usluge koje pruža Blistavi dom i mrežu pridruženih entiteta ili društava (bez obzira na to imaju li ili ne pravnu osobnost) nudeći profesionalne, komercijalne ili stambene usluge. Navedene tvrtke, zajedno s tvrtkom Blistavi dom, trguju pod nazivom Blistavi dom d.o.o..

Iako Blistavi dom nastoji osigurati točnost i potpunost informacija na web stranici, ipak nudimo samo informacije pa su prije indikativne a ne konačne. Stoga ne jamčimo njihovu izričitu točnost i prema važećim zakonima ne prihvaćamo odgovornost za pogreške, netočnosti ili propuste niti za gubitak koji može izravno ili neizravno proizaći iz oslanjanja na navedeni sadržaj. Korisnici web stranice ne bi trebali poduzimati nikakve radnje koje se oslanjaju na informacije s našeg web sjedišta. Blistavi dom d.o.o. može ispraviti ili ažurirati web stranicu bez prethodne obavijesti.

Prilikom objavljivanja internetske stranice Blistavi dom ne podrazumijeva niti uspostavlja nikakve klijentske, savjetodavne, financijske ili profesionalne veze. Kroz web stranicu, niti servis za čišćenje Blistavi dom niti bilo koja druga osoba ne pružaju savjetodavne, konzultantske ili druge stručne usluge.

Uvjeti i odredbe za promociju prodaje:

  • Promocije za prodaju su vremenski ograničene, provjerite stranicu za promociju prodaje kako biste vidjeli datum isteka ponude.
  • Uslugu ćete dobiti nakon što dovršite kupnju odnosno kad je uplaćen predujam za uslugu.
  • Ako ne dovršite kupnju usluge, nećete ju moći koristiti, a Vaša će kreditna kartica biti neaktivna.
  • Bodove možete potrošiti na jedan ili više proizvoda sve dok Vaš bonus ne istekne
  • Do trenutka kada ispunjavate uvjete za primanje proizvoda, neki proizvodi mogu biti prekinuti ili izuzeti. Ako se to dogodi, možete odabrati zamjenski model iste vrijednosti ili odabrati neki drugi proizvod s istom kreditnom vrijednošću.
  • Uvjeti ovog ugovora mogu se mijenjati u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti i stupaju na snagu odmah.


PREKID

Servis za čišćenje Blistavi dom ne jamči da će stranica biti neprekinuta ili bez odgode niti da će biti bez pogrešaka ili bez virusa. Web stranica je osigurana "kao takva" bez jamstava bilo koje vrste.

Servis za čišćenje Blistavi dom neće biti odgovoran i neće prihvatiti bilo kakvu odgovornost za bilo koji virus koji može zaraziti Vaše računalo zbog Vaše uporabe ili preuzimanja aplikacija (uključujući i .exe aplikacije) s ove web stranice.

Važne informacije vezane uz svojstva koja se prikazuju na web stranici

  • Pojedinosti: Svaka pojedinost na stranici nije ponuda niti ugovor, niti dio nje.  
  • Fotografije i sl. Fotografije prikazuju samo određene dijelove imovine koje su se pojavile u trenutku kada su snimljene. Bilo koja slika stvorena na računalu daje samo naznake kako izgleda imovina i to se može promijeniti u bilo kojem trenutku.
  • Pravilnik i sl. Svako upućivanje na izmjene ili uporabu bilo kojeg dijela stranice ne znači da je bilo potrebno planiranje ili druga suglasnost. 
  • PDV: Pozicija PDV-a koja se odnosi na usluge može se promijeniti bez prethodne obavijesti

Informacije na web stranici mogu se mijenjati u bilo kojem trenutku.

Obavijest o autorskim pravima

Ova web stranica je u vlasništvu i nadzoru servisa za čišćenje Blistavi dom. Ukoliko nije drugačije navedeno, sve informacije sadržane na stranicama Blistavog doma (bez obzira je li riječ o tekstu ili slikama), zaštićene su autorskim pravima i zaštitnim znakovima, a vlasništvo su tvrtke Blistavi dom d.o.o.. Ne smijete preuzimati, prikazivati ​​niti ispisivati ​​bilo koji dio sadržaja osim na osobno računalo za osobnu upotrebu, a nikako u poslovne svrhe. Ne smijete mijenjati okvir ili sadržaj bilo kojeg dijela našeg web mjesta.

 

 

 

Kontakt telefon Blistavi dom d.o.o. Zadar
Naručite uslugu već danas!+385 97 650 5988
Pošaljite nam upit
info@blistavidom.hr
Naša lokacija: Grgura Budislavića 99
23 000 Zadar
Bure centar
Cemex
J.S. Hamilton Croatia d.o.o.
Zadarska županija
Turistička zajednica Grada Zadra
Partner banka Zagreb
Sanitet Zadar
Securitas
Untitled design (53)
Servis za čišćenje Zadar
Teched savjetodavne usluge
Kvantum gradnja
Servis za čišćenje Zadar (3)
Eko d.o.o.
Vodoinstalacija d.o.o.
Čišćenje HAZU
Servis za čišćenje Zadarska županija (2)
Servis za čišćenje Zadarska županija (4)
Servis za čišćenje zadar (2)
Servis za čišćenje Zadar (4)
Servis za čišćenje Zadar (5)
Servis za čišćenje, Zadar
Servis za čišćenje Zadar (6)
Servis za čišćenje Zadar (7)
Servis za čišćenje Zadarska županija (3)
MB FRIGO GRUPA
Servis za čišćenje Zadarska županija (5)
Servis za čišćenje Zadarska županija (7)
Servis za čišćenje Zadarska županija
100% NAJBOLJI NEWSLETTER
Primajte naše novosti jednom mjesečno!