Pranje i peglanje posteljine

Prilikom pisanja recenzija, gosti komentiraju čistoću smještajnog objekta i udobnost kreveta. Čista i uredno ispeglana posteljina na krevetu utječe na prvi dojam Vaših gostiju. Kako pranje i peglanje posteljine iznajmljivačima oduzima jako puno vremena, ovu smo uslugu uvrstili u svoju ekskluzivnu ponudu za klijente s ugovornom obvezom. 

Servis za čišćenje Blistavi dom pruža uslugu pranja, peglanja i najma posteljine za sve objekte na području Zadra i Zadarske županije. Ukoliko iznajmljujete kuću za odmor ili apartmane, a ovu uslugu želite prepustiti profesionalnom osoblju, slobodno nas kontaktirajte i uštedite sebi vrijeme, novac i energiju. 

Servis za čišćenje koji nudi sigurnost, efikasnost i povjerenje

Blistavi dom tokom ljetnih mjeseci zapošljava nekoliko radnika koji se isključivo bave pranjem i peglanjem posteljine. Posjedujemo perilice rublja visokog kapaciteta kao i nekoliko vrhunskih uređaja za peglanje. U svakom trenu smo u mogućnosti isporučiti Vašem objektu opranu i ispeglanu posteljinu.

Svakom klijentu pristupamo individualno, posteljinu peremo i sušimo zasebno za svakog klijenta, a potom je peglamo i uredno slažemo. Na Vašu kućnu adresu garantira se dostava svježe i mirisne posteljine u dogovoreno vrijeme. Prije dolaska novih gostiju, posteljina je uredno namještena na krevetima. 

Blistavi dom omogućuje Vam dodatnu uslugu pranja i peglanja cijelog asortimana prije i nakon završetka sezone iznajmljivanja. Brinemo se o Vašim zavjesama, tepisima, prekrivačima, stolnjacima i jastucima. 

Usluge pranja i peglanja posteljine za jednokrevetni set uključuju: jastučnicu, donju plahtu i prekrivač (90 X 200) te 3 ručnika (mali, srednji i veliki). Cijena po setu iznosi 35,00 kn. 

Samo pranje robe i ostale posteljine naplaćuje se 15 kuna po kilogramu, dok se pranje i peglanje naplaćuje 20 kuna po kilogramu.

1Pranje posteljine: koristimo najsuvremenije uređaje za pranje i sušenje rublja te visokokvalitetne tekuće deterdžente. Robu preuzimamo i isporučujemo besplatno ukoliko je usluga naručena u paketu s našim uslugama čišćenja.

2Peglanje posteljine: za peglanje koristimo najsuvremeniji stroj koji vašu posteljinu ostavlja bez ikakvog nabora. Iskusni zaposlenici već godina uspješno rukuju profesionalnim strojevima za peglanje i jamac su naše kvalitete i uspjeha.

3Najam posteljine: ukoliko se bavite iznajmljivanjem i imate velik broj smještajnih kapaciteta, u mogućnosti smo Vam pružiti uslugu najma posteljine. Uvijek čista i ispeglana posteljina garancija su zadovoljstva svakog gosta. 

Naš servis za čišćenje garantira Vam čistu i ispeglanu posteljinu, bez straha od zamjene s posteljinom drugih klijenata.

Omogućite svojim gostima savršen odmor u Vašem smještajnom objektu.

Prepustite pranje i peglanje svoje posteljine u prave ruke!?

 

Kontakt telefon Blistavi dom d.o.o. Zadar
Naručite uslugu već danas!+385 97 650 5988
Pošaljite nam upit
info@blistavidom.hr
Naša lokacija: Grgura Budislavića 99
23 000 Zadar
Bure centar
Cemex
J.S. Hamilton Croatia d.o.o.
Zadarska županija
Turistička zajednica Grada Zadra
Partner banka Zagreb
Sanitet Zadar
Securitas
Untitled design (53)
Servis za čišćenje Zadar
Teched savjetodavne usluge
Kvantum gradnja
Servis za čišćenje Zadar (3)
Eko d.o.o.
Vodoinstalacija d.o.o.
Čišćenje HAZU
Servis za čišćenje Zadarska županija (2)
Servis za čišćenje Zadarska županija (4)
Servis za čišćenje zadar (2)
Servis za čišćenje Zadar (4)
Servis za čišćenje Zadar (5)
Servis za čišćenje, Zadar
Servis za čišćenje Zadar (6)
Servis za čišćenje Zadar (7)
Servis za čišćenje Zadarska županija (3)
MB FRIGO GRUPA
Servis za čišćenje Zadarska županija (5)
Servis za čišćenje Zadarska županija (7)
Servis za čišćenje Zadarska županija
100% NAJBOLJI NEWSLETTER
Primajte naše novosti jednom mjesečno!