Vođenje vila i apartmana Zadar

Od rezervacije do čišćenja

Ukoliko ste zatrpani vlastitim obavezama ili iz bilo kojeg razloga nemate vremena baviti se gostima i njihovim zahtjevima, a želite ostvariti određenu korist od Vaše nekretnine, obratite nam se s punim povjerenjem. Naš tim objedinjuje vrhunske stručnjake s područja marketinga, turizma, građevine i održavanja te usluga čišćenja.

Uz sve navedene usluge pružamo i uslugu kompletnog vođenja Vaših vila i apartmana u Zadru i okolici. Usluga vođenja vila i apartmana objedinjuje kompletan proces, počevši od postupka pronalaženja gostiju, servisa za čišćenje do cjelogodišnjeg održavanja Vaše nekretnine. Imamo dugogodišnje iskustvo u vođenju apartmana i vila, odnosno u komunikaciji s gostima, te smo spremni voditi Vaš objekt do što veće prepoznatljivosti i maksimizacije profita.

Servis za čišćenje koji nudi sigurnost, efikasnost i povjerenje

Proces brige o gostima i turističkim objektima podijeljen je u nekoliko faza. Prva, ujedno i najbitnija je pronalazak gostiju koji će odabrati Vaš smještaj. Nadalje, nakon ostvarenih rezervacija potrebno je goste primiti te im ponuditi kompletnu uslugu. Vezano za samu nekretninu, nakon odlaska gosta, nastupa servis za čišćenje koji detaljno očistiti apartman kako bi bio spreman za prihvat daljnjih posjetitelja. Tokom perioda u kojem u nekretnini nema turista, potrebno je održavati objekt i okoliš kako bi bio spreman za nadolazeću sezonu. Svakom iznajmljivaču pristupamo individualno i prema njegovim potrebama. Shodno navedenom, usluga vođenja apartmana raščlanjena je na sljedeće usluge:

1Vođenje rezervacija: uključuje vođenje profila na nekoliko web oglašivača, doček i ispraćaj gostiju, vođenje računa te prijavu gostiju putem e-visitor sustava. Također Vas savjetujemo o svim tehničkim i zakonskim detaljima. Cijena navedenih usluga je objedinjena u proviziji od 15% od ukupne cijene potvrđene rezervacije.

2Servis za čišćenje: usluga objedinjuje čišćenje apartmana ili vila nakon odlaska gostiju, čišćenje bazena dva puta tjedno, te pranje i peglanje posteljine. Novo u našoj ponudi je čišćenje bazena s kompletno ekološkim sredstvima koji zadovoljavaju najviše standarde. Cijena čišćenja apartmana ovisi o veličini apartmana, dok cijena čišćenja bazena ovisi o veličini i učestalosti čišćenja. Cijena pranja i peglanja posteljine iznosi 35kn po osobi (uključuje kompletnu posteljinu za jednu osobu te tri ručnika).

3Cjelogodišnje održavanje nekretnine: uključuje usluge održavanja vrta, sitnih popravaka instalacija i namještaja, slanje pošte, te obilazak nekretnine najmanje jednom u mjesec dana. 

 

Kvalitetnim marketinškim aktivnostima do veće zarade!

 

Moć internet marketinga i društvenih mreža raste iz dana u dan. Posebice je to vidljivo u sferi turizma, gdje gotovo svaki gost odabire i informira se o destinaciji putem navedenih kanala. Shodno navedenom, ukoliko se želi postići što veća prepoznatljivost turističkog objekta koja dovodi do većeg broja rezervacija, a samim time i profita, potrebno je navedene alate koristiti na što efikasniji način. U našem timu radi troje mladih i motiviranih stručnjaka s područja marketinga koji su spremni popularnost i prepoznatljivost Vašeg objekta podignuti na višu razinu.

 

Vodimo za Vas profile na najpopularnijim društvenim mrežama Facebook i Instagram. Kreativnim kampanjama i efikasnim oglašavanjem privlačimo sve veći broj posjetitelja.

Kreiramo google oglase, internet kampanje, izrađujemo newslettere, odgovaramo na mailove.

Prepustite apartman u naše ruke, ostvarite veću zaradu i uživajte u slobodnom vremenu!?

Kontakt telefon Blistavi dom d.o.o. Zadar
Naručite uslugu već danas!+385 97 650 5988
Pošaljite nam upit
info@blistavidom.hr
Naša lokacija: Grgura Budislavića 99
23 000 Zadar
Bure centar
Cemex
J.S. Hamilton Croatia d.o.o.
Zadarska županija
Turistička zajednica Grada Zadra
Partner banka Zagreb
Sanitet Zadar
Securitas
Untitled design (53)
Servis za čišćenje Zadar
Teched savjetodavne usluge
Kvantum gradnja
Servis za čišćenje Zadar (3)
Eko d.o.o.
Vodoinstalacija d.o.o.
Čišćenje HAZU
Servis za čišćenje Zadarska županija (2)
Servis za čišćenje Zadarska županija (4)
Servis za čišćenje zadar (2)
Servis za čišćenje Zadar (4)
Servis za čišćenje Zadar (5)
Servis za čišćenje, Zadar
Servis za čišćenje Zadar (6)
Servis za čišćenje Zadar (7)
Servis za čišćenje Zadarska županija (3)
MB FRIGO GRUPA
Servis za čišćenje Zadarska županija (5)
Servis za čišćenje Zadarska županija (7)
Servis za čišćenje Zadarska županija
100% NAJBOLJI NEWSLETTER
Primajte naše novosti jednom mjesečno!