Čišćenje poslovnih prostora Zadar

Čistim uredom do izvrsne radne atmosfere

Blistavi dom pruža usluge čišćenja poslovnih prostora i ureda na području grada Zadra i Zadarske županije. Naše bogato iskustvo u čišćenju poslovnih prostora dokazuje velik broj tvrtki s kojima naš tim čistača/ica uspješno surađuje.

 

Svakom klijentu/kompaniji pristupamo individualno i spremni smo poslušati sve njihove zahtjeve vezane za čišćenje. Također, u mogućnosti smo uslugu obavljati u kasnim popodnevnim satima, kada je poslovni prostor prazan, kako Vam ne bi remetili radnu atmosferu.

Osim što na ovaj način možete uštedjeti vrijeme i energiju, možete svojim zaposlenicima osigurati profesionalno radno okruženje i bolju radnu atmosferu koja skraćuje postupak ostvarenja zacrtanih ciljeva. Prilikom čišćenja koristimo sredstva i opremu visoke kvalitete.

Za sve poslovne korisnike u ponudi imamo 2 paketa koja se odnose na pretplatu od 6 ili 12 mjeseci:

1Pretplata na 6 mjeseci: uključuje čišćenje poslovnog prostora/ureda s uključenom opremom i materijalom najmanje jednom mjesečno. Najpovoljnija cijena u navedenom paketu je 72 kn/h po djelatniku. 

2Pretplata na 12 mjeseci: uključuje čišćenje poslovnog prostora/ureda s uključenom opremom i materijalom najmanje jednom mjesečno. Najpovoljnija cijena u navedenom paketu iznosi 68 kn/h po djelatniku. 

Ukoliko se poslovni prostor/ured nalazi u Zadru, ne naplaćujemo putne troškove.

Detaljnije o navedenim pretplatama saznajte klikom na sljedeći link.

 

Neka Vaš ured uvijek blista! 😊

Kontakt telefon Blistavi dom d.o.o. Zadar
Naručite usluge sad!+385 97 650 5988
Pošaljite nam upit
info@blistavidom.hr
Naša lokacija: Šibenska ulica 3D
23 000 Zadar
100% NAJBOLJI NEWSLETTER
Primajte naše novosti jednom mjesečno!