Servis za čišćenje

Servis za čišćenje Blistavi dom d.o.o. osnovan je 2015. godine u Zadru i od tada bilježi kontinuirani rast na svim poljima. Usluge pruža na području cijele Zadarske i dijelu Ličko-senjske županije. Trenutno zapošljava više od 20 djelatnika, a kroz svoja sestrinska poduzeća pruža i usluge elektroinstalacija, građevine, turizma i marketinga.

Kao inovativan i prema kupcu orijentiran servis za čišćenje, savjetujemo svakog klijenta individualno. Zajedno razvijamo odgovarajuće interese i intervale čišćenja. Raznovrsne usluge prilagođene specifičnim zahtjevima korisnika, kao i troškovno učinkovita rješenja za sve vrste objekata, učinili su nas vodećim servisom za čišćenje u Zadru.

Blistavi dom je više od servisa za čišćenje! Stalno unapređenje usluga i naš know-how omogućuju nam da optimalno podržimo naše klijente. Uz tehnički management u središtu pozornosti su i svakodnevno upravljanje inovativnošću, implementacija, razvoj novih poslovnih modela, upravljanje kvalitetom i održivost.

Naš servis za čišćenje postavlja visoke standarde, a naši se stručnjaci brinu da isti budu ostvareni. Kroz održavanje i porast vrijednosti prostora osigurali smo niz zadovoljnih klijenata koji se kontinuirano povećava. Servis za čišćenje trenutno nudi uslugu na području Zadarske i Ličko-senjske županije, a u narednom razdoblju planiramo širenja i na druge lokacije.

 

Vizija

  • Postati lider u svom sektoru - Kvalitetnim radom i konstatnim ulaganjima želimo postati vodeći servis za čišćenje u regiji.
  • Vlastita linija ekoloških sredstava za čišćenje - U skoroj budućnosti cilj nam je sva kemijska sredstva za čišćenje zamijeniti s ekološkima
  • Razvoj aplikacije - Aplikacija će sadržavati niz komponenti koje će olakšati sam proces narudžbe i realizacije usluge čišćenja

Misija

  • Individualan pristup klijentu - Naš servis za čišćenje svakom klijentu pristupa individualno te nastoji ostvariti njegovo maksimalno zadovoljstvo
  • Ulaganje u ljudske resurse - Usavršavanje radnika i briga o zdravlju i sigurnosti na radu
  • Održivi razvoj - Briga o zaštiti okoliša i drugih elemenata održivog razvoja

 

Želimo omogućiti dostupnost i korištenje usluga čišćenja što većem broju klijenata, uz obostrano zadovoljstvo kvalitetom izvedenih usluga.

 

Otvorite nam vrata svog doma, apartmana ili poslovnog prostora! ?

 

 

 

Kontakt telefon Blistavi dom d.o.o. Zadar
Naručite uslugu već danas!+385 97 650 5988
Pošaljite nam upit
info@blistavidom.hr
Naša lokacija: Grgura Budislavića 99
23 000 Zadar
Bure centar
Cemex
J.S. Hamilton Croatia d.o.o.
Zadarska županija
Turistička zajednica Grada Zadra
Partner banka Zagreb
Sanitet Zadar
Securitas
Untitled design (53)
Servis za čišćenje Zadar
Teched savjetodavne usluge
Kvantum gradnja
Servis za čišćenje Zadar (3)
Eko d.o.o.
Vodoinstalacija d.o.o.
Čišćenje HAZU
Servis za čišćenje Zadarska županija (2)
Servis za čišćenje Zadarska županija (4)
Servis za čišćenje zadar (2)
Servis za čišćenje Zadar (4)
Servis za čišćenje Zadar (5)
Servis za čišćenje, Zadar
Servis za čišćenje Zadar (6)
Servis za čišćenje Zadar (7)
Servis za čišćenje Zadarska županija (3)
MB FRIGO GRUPA
Servis za čišćenje Zadarska županija (5)
Servis za čišćenje Zadarska županija (7)
Servis za čišćenje Zadarska županija
100% NAJBOLJI NEWSLETTER
Primajte naše novosti jednom mjesečno!