• +385 23 777 032
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

O tvrtki Blistavi dom

Blistavi dom nije običan servis za čišćenje. Sigurno se pitate kako je to moguće, zato pročitajte tekst u nastavku i uvjerite se :)

Nova Era: Servis za čišćenje Blistavi dom

Današnje vrijeme postavlja mnoge izazove pred tvrtke koje pružaju usluge čišćenja. U središtu pozornosti nalaze se kvaliteta usluge i inovativni pristupi. Tvrtka za čišćenje Blistavi Dom je vodeći profesionalni servis za čišćenje na području Splita i Zadra. U koraku s najnovijim tehnološkim trendovima, neprestano radimo na unapređenju naših usluga. 

Naš pristup čišćenju temelji se na posvećenosti prema detaljima i neprestanoj težnji najvišim standardima kvalitete. Blistavi Dom pruža svoje usluge na području Splita i Zadra, te postaje ključan partner za mnoge klijente.

Jedna od temeljnih komponenti našeg uspjeha leži u odnosima koje gradimo s našim zaposlenicima i klijentima. Poštenje i profesionalnost su u našoj DNK, a aktivno dijelimo i stručne savjete o čišćenju kuće putem našeg bloga.

Mijenjamo pogled na industriju čišćenja, čistimo s ljubavlju, koristimo vrhunsku opremu i ekološki prihvatljiva sredstva za čišćenje, osigurani smo od štete, stojimo na raspolaganju 24/7...

Otkrijte zašto smo lideri u industriji čišćenja u članku Slobodne dalmacije!

Image

"Neki naš posao zovu samo čišćenjem. Mi ga zovemo revolucijom u industriji čišćenja!"

Povijesni pregled

Servis za čišćenje Blistavi dom d.o.o. osnovan je 2015. godine u Zadru i od tada bilježi kontinuirani rast na svim poljima. U nastavku pročitajte najvažnije događaje u našoj kratkoj ali zanimljivoj povijesti.

Rujan, 2015

Osnivanje Blistavog doma

25. rujna 2015. godine direktorica Blaženka je svoju ljubav prema čišćenju odlučila pretvoriti u pravi posao. Feštalo se do dugo u noć. Već smo sutra krenuli u akciju!

Rujan, 2015

Siječanj, 2016

Akvizicija novih klijenata

Polako stvaramo mrežu stalnih klijenata koji su s nama i danas. Pretežito se baziramo na usluge povezane s turizmom - vođenje i čišćenje vila i apartmana.

Travanj, 2017

Promjena modela poslovanja

Shvaćamo kako se ne možemo bazirati na turizmu, pa intenzivno radimo na razvoju pretplate na usluge čišćenja.

Travanj, 2017

Rujan 2018

Nove usluge

Nadograđujemo portfolio usluga i uvodimo dubinsko čišćenje namještaja, strojno pranje podova i čišćenje stubišta.

Prosinac, 2019

Rekordan rast

Rasturamo cijelu 2019. godinu i ostvarujemo porast prihoda veći od 100%. Već radimo velike i ozbiljne poslove.

Prosinac, 2019

Listopad, 2020

Novi ured

Inovativni Zadar prepoznaje našu ambiciju i inovativnost pa se selimo u veći poslovni prostor. Poduzetnički inkubator je baš ono što nam treba.

Siječanj, 2021

Velike promjene

Odlučili smo se na širenje u druge dijelove Republike Hrvatske. Razvijamo franšizu, okrećemo se digitalizaciji i AI-u.

Siječanj, 2021

Studeni, 2022

Razvoj mobilne aplikacije

Razvoj mobilne i web aplikacije BD za praćenje učinkovitosti i rada zaposlenika, projekata i ljudskih resursa. Vjerujemo kako aplikacija može uštedjeti vrijeme i novac drugim poduzetnicima.

Listopad, 2023

Franšiza u Splitu

Naša prva franšiza je službeno otvorena sa kompletnom lepezom svih usluga. Jedva čekamo na otvorenje novih lokacija.

Listopad, 2023

Upoznajte naš management!

Kada vam je cilj biti šampion u onome što radite, trebate tim ljudi koji vas stalno guraju naprijed.
Upoznajte superjunake našeg menadžmenta!

Blaženka Golub
Blaženka GolubCEO & vlasnica
Blaženka Golub
Blaženka GolubCEO & vlasnica
Nazivamo je "Magnetom za Uspjeh" jer privlači prilike i ljude poput magneta. Ona ima nevjerojatnu sposobnost donošenja odluka i vođenja tima ka uspjehu. Njezina prisutnost u uredu donosi inspiraciju i energiju i osoba je koja pokreće promjene i ostvaruje ciljeve. Po prirodi vrlo draga i komunikativna, u poslu vrlo predana i uspješna. Preko sezone dobije sposobnost da bude na nekoliko mjesta istovremeno.

Tonka Golub
Tonka GolubStrategija & razvoj
Tonka Golub
Tonka GolubStrategija & razvoj
Naše tajno oružje na odjelu strategije. Kada preuzme kontrolu, strategija i razvoj postaju umjetnost, a izazovi se pretvaraju u prilike. Bez obzira na to kako izgleda situacija, Tonka ima rješenje i plan - njezina sposobnost donošenja ključnih odluka čini je nezaobilaznim dijelom našeg tima. Njena super moć je ta da može raditi cijeli dan i noć, pritom ne spavajući ni sekunde.

Pero Mihalović
Pero MihalovićCEO Blistavi dom Split
Pero Mihalović
Pero MihalovićCEO Blistavi dom Split
On je pravi stručnjak za poticanje rasta i razvoja s čak 20 godina iskustva u vođenju timova i ostvarivanju izvanrednih poslovnih rezultata. Ako tim tvrtke u Splitu bude vojska, on bi bio naš neustrašivi general, uvijek spreman za akciju i uvijek s osmijehom na licu. Njegova sposobnost rješavanja izazovnih situacija i motiviranja suradnika čini ga ključnim članom tima.

Filip Živković
Filip ŽivkovićProdaja & marketing
Filip Živković
Filip ŽivkovićProdaja & marketing
Prava superzvijezda na našem odjelu marketinga i prodaje. Njegov marketinški entuzijazam je zarazan, a njegova prodajna spretnost je toliko oštra da prodaje čak i leda Eskimima! Njegov prodajni duh nije zaustavljiv, a tržište se ponaša kao da je uvijek u ljetnoj sezoni. Znaš da je sve u redu kad Filip preuzme stvar u svoje ruke i pokaže kako se to radi.

Vizija i misija

Vizija

  • Postati lider u svom sektoru - Kvalitetnim radom i konstantnim ulaganjima želimo postati vodeći servis za čišćenje u regiji
  • Vlastita linija ekoloških sredstava za čišćenje - U skoroj budućnosti cilj nam je sva kemijska sredstva za čišćenje zamijeniti ekološkima
  • Razvoj aplikacije - Aplikacija će sadržavati komponente koje će olakšati sam proces narudžbe i realizacije usluge čišćenja

Misija

  • Individualan pristup - Naš servis za čišćenje svakom klijentu pristupa individualno te nastoji ostvariti njegovo maksimalno zadovoljstvo
  • Ulaganje u ljudske resurse - Usavršavanje radnika i briga o zdravlju i sigurnosti na radu
  • Održivi razvoj - Briga o zaštiti okoliša i drugim elementima održivog razvoja

Zašto odabrati Blistavi dom?

Podrška 24/7

Podrška 24/7

Naša korisnička podrška rado vam stoji na raspolaganju doslovno dan i noć
Veliko iskustvo

Veliko iskustvo

U 2023. godini odradili smo 24658 sata čišćenja. Iskustvo je na našoj strani :)
Uvijek puni energije

Uvijek puni energije

Uvijek dajemo 100% sebe, kao da smo na baterije :)

Naša brošura

Za sve koji žele znati više pripremili smo zanimljivu brošuru u kojoj su detaljno pojašnjene naša misija i vizija, kao i usluge koje nudimo. Preuzmite brošuru i javite nam dojmove :)

Preuzmi

Sad kad ste nas upoznali, pitamo Vas:koji servis za čišćenjećete odabrati?