Program vjernosti

Nagrađivanje vjernosti naših klijenata

Servis za čišćenje Blistavi dom d.o.o nastoji uštediti dragocjeno vrijeme, novac i energiju svim svojim klijentima. Zadovoljstvo naših korisnika dokaz je ostvarenja naše početne misije. Upravo iz tog razloga, bonusima i nagradama odlučili smo priuštiti blistavi osmijeh vjernim klijentima koji su pretplatnici paketa čišćenja u trajanju od 24 mjeseca!  

Sve narudžbe naših usluga unutar perioda trajanja pretplate zbrajaju se na Vašem osobnom bodovnom računu i zajedno čine nagradni bonus.

Nagradni bonus šaljemo u obliku vaučera na kućnu adresu, a možete ga iskoristiti odmah po primitku za bilo koju od naših usluga. Obračun bonusa vrši se nakon isteka Ugovora, a u slučaju prijevremenog raskida gube se svi sakupljeni bodovi. Vaučer može iskoristiti osoba na koju je kupon naslovljen ili se može pokloniti nekom drugom. Isplata u gotovini nije moguća, a bonus ne vrijedi za online kupovinu, niti se može iskoristiti na već ugovorene kupnje. 

Postoji velika razlika između zadovoljnog i lojalnog klijenta!

 

Iznos Vaše nagrade raste u skladu s rastom Vaših ukupnih godišnjih izdataka za naše usluge. Bonus se obračunava na sljedeći način:

Ukupan iznos do   15.999,00 kuna  – bonus iznosi 1% od potrošenog iznosa

Ukupan iznos od   16.000,00 kuna i više - bonus iznosi 1,5% od potrošenog iznosa

Hvala Vam na vjernosti koju nam ukazujete!?