Čišćenje kuća za odmor Zadar

Čišćenje vila i kuća za odmor

Iznajmljivanje vila i kuća za odmor zauzima sve veću ulogu u hrvatskom turizmu. S obzirom da se najčešće radi o luksuznim objektima, čišćenje mora biti odrađeno na najvišem nivou. Ukoliko ste u potrazi za tvrtkom za čišćenje koja garantira visoku kvalitetu, na pravom ste mjestu!

Naš servis za čišćenje pruža usluge na području cijele Zadarske županije (uključujući cijeli otok Pag). Tokom sezone na raspolaganju imamo velik broj djelatnika.

Bilo da je kuća tek sagrađena ili da se iznajmljuje dugi niz godina, prije početka sezone preporučujemo generalno čišćenje kako bi objekt bio spreman i kako bi svako sljedeće čišćenje bilo jednostavnije.

Prilikom čišćenja koristimo vlastitu opremu i sredstva visoke kvalitete.Međusmjensko čišćenje vršimo nakon odlaska gostiju prema dogovorenom rasporedu. Sastoji se od: mijenjanja posteljine, pranja i poliranja kupaonica, brisanja prašine, pranja kuhinje, pranja i sortiranja korištenog posuđa, čišćenja saune i terase, pranja prozora i ograde po potrebi, pranja i brisanja svih podova i sl. Nadalje, usluga uključuje i nadopunu sapuna, postavljanje vrećica za smeće u kante, postavljanje dviju rola WC papira i namještanje ručnika za svakog gosta.

 

Za vlasnike vila i kuća za odmor u ponudi imamo i sljedeće usluge:

1Doček i ispraćaj gostiju: usluga podrazumijeva check in i check out, prijavu gostiju u e-Visitor sustav, naplatu rezervacije, izdavanje računa kao i komunikaciju s gostima. U tvrtki imamo zaposlenike koji govore engleski, njemački i talijanski jezik.

2Čišćenje bazena: usluga uključuje brigu o bazenskoj vodi, čišćenje dna i ruba bazena te doziranje kemikalija.

3Pranje i peglanje posteljine: za objekte u kojima pružamo uslugu čišćenja, u mogućnosti smo osigurati i uslugu pranja i peglanja posteljine. Usluga se vrši na način da se zaprljana posteljina zamijeni s čistom te se nosi na pranje i peglanje u našu praonu.


Cijena međusmjenskog čišćenje vile i kuće za odmor ovisi o veličini i broju prostorija, a okviran izračun troškova možete dobiti na sljedećem linku:

 

 OKVIRAN IZRAČUN


Za sve lokacije unutar 10 km od Zadra ne naplaćujemo putni trošak. U suprotnom putni trošak iznosi 2,00 kune po kilometru s time da je 20 kilometara uključeno u cijenu.
Generalno čišćenje kuće za odmor koje je potrebno napraviti prije početka sezone, naplaćuje se 80,00 kn/h po djelatniku (uključena oprema i sredstva za čišćenje). 

Cijena čišćenja formira se prema broju djelatnika na sljedeći način:

1 djelatnik, 1 h čišćenja = 80 kn

2 djelatnika, 1 h čišćenja = 160 kn

3 djelatnika, 1 h čišćenja = 240 kn

4 djelatnika, 1 h čišćenja = 320 kn

5 djelatnika, 1 h čišćenja = 400 kn

Napomena: U istaknutim cijenama nije uključen PDV. 

 

Kontakt telefon Blistavi dom d.o.o. Zadar
Naručite uslugu već danas!+385 97 650 5988
Pošaljite nam upit
info@blistavidom.hr
Naša lokacija: Grgura Budislavića 99
23 000 Zadar