upravljanje nekretninama Zadar

Vođenje nekretnina 

Posjedujete jednu ili više nekretnina? Živite u inozemstvu?

Svi znamo koliko je zahtjevno održavati nekretninu, osobito ako je koristite samo povremeno. Kvalitetno upravljanje nekretninama započinje povezivanjem s raznim tipovima zanimanja poput odvjetnika, građevinskih radnika, električara, dimnjačara, čistačica. 

Prepustite u naše ruke upravljanje Vašom nekretninom!?

Glavni zadatak tvrtki koje se bave upravljanjem nekretnina je smanjenje rizika od oštećenja nekretnine i nastanka eventualnih parničnih postupaka. Uz to, teži se povećanju profita klijenta preko smanjenja nepopunjenih kapaciteta kroz najam ili prodaju i smanjenje troškova održavanja i popravaka.  

Naš je zadatak pronaći kvalitetna i ekonomična rješenja za sve Vaše potrebe. Imamo veliku mrežu kontakata u svakom polju, surađujemo s kvalitetnim majstorima koji otklanjaju svaki kvar i oštećenje u najkraćem mogućem roku. Pregledavamo sve komunalne troškove poput plina, električne energije, telefona i vode, te ih za Vas nastojimo što više racionalizirati. Također, upoznati smo sa zelenim i energetski učinkovitim proizvodima i idejama koje ćemo Vam rado predstaviti. 

Imamo iskustva u organiziranju građenja, a osposobljeni smo i za upravljanje, popravak, obnovu i poboljšanje kapitalne procjene. Prepustite nam i vođenje financija Vaše nekretnine, bilo da se radi o poreznim prijavama, proračunima ili podmirenju računa.

 

Naručite jedan od naših PAKETA i uživajte u slobodnom vremenu!

 

Usluge koje nudimo u sklopu upravljanja nekretninama: 

 

Majstori

Električari

Čistačice

Odvjetnici

Arhitekti i dizajneri

Podmirenje računa

Sitni popravci

Nadogradnja i adaptacije

Održavanje i kontrola troškova

Najam apartmana

Prepustite upravljanje svojom nekretninom našem stručnom timu!? 

 

 

 

Kontakt telefon Blistavi dom d.o.o. Zadar
Naručite uslugu već danas!+385 97 650 5988
Pošaljite nam upit
info@blistavidom.hr
Naša lokacija: Grgura Budislavića 99
23 000 Zadar
100% NAJBOLJI NEWSLETTER
Primajte naše novosti jednom mjesečno!